Vi Tilbyder

Hos EA-Gulve leverer vi kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. Vi omsætter dine ideer til handling og arbejdet er ikke færdigt før du er tilfreds.

Gulve Arbjede

Søger du en gulve ekspert i København området som overholder pris og aftaler? Du får altid et ordentligt stykke arbejde, hos EA-Gulve. Vi sætter stor pris på kunden, overholder altid aftaler og med de bedste priser.

Epoxy

Der er mange fordele ved at behandle gulve og vægge med epoxy, og materialet findes i mange varianter, farver og typer. Epoxy består af to komponenter – en base, der blandes med en hærder. Sammensætningen gør materialet ekstremt stærkt, når de to komponenter hærder.

Polyurethan

Ligesom epoxy gulve, er polyurethan gulve eftertragtede på grund af belægningens fænomenale belastningsevne, rengøringsvenlige overflade og mulighed for at vælge blandt et utal af skønne farver.

Poleret Beton

Poleret beton er hurtigt ved at blive det ultimative gulv materiale. Takket være de seneste fremskridt indenfor polerings udstyr og teknikker, kan man nu slibe betongulvs overflader nye som gamle, der er fantastisk nemt at holde.

New Yorker Gulve

Begrebet New Yorker gulv er ikke en beskyttet titel, men dækker over et særligt udseende. Udtrykket stammer fra ældre loftslejligheder i New York, som blev ombygget fra industrilokaler til private hjem. I forbindelse med ombygningerne, beholdt man gulvene, der ofte var lavet af beton og derfor gav lejlighederne et råt og industrielt look.

Flydemørtel

Flydemørtel er et cementunderlag til viderebehandling eller gulvbelægning. Mørtlen blandes og pumpes ud direkte, hvor belægningen ønskes.

Betonslipning & Diamentslipning

Gulvslibning er en effektiv måde at renovere et slidt betongulv på. Slibningen foregår med kunstigt fremstillede diamanter og betongulve kan slibes så det ligner marmor. Et betongulv bliver pænere og holder bedre, når det bliver slebet.

EA-Gulve

Vi står klar til at hjælpe dig. EA-Gulve udfører alle former for gulve med fokus på at lave kvalitetsarbejde til rimelige priser.

  Telefon

  +45 50 45 16 48

  Email

  info@ea-gulve.dk

  Arbejdstider

  8:00 – 16:00

  Telefon

  +45 50 45 16 48

  Email

  info@ea-gulve.dk

  Arbejdstider

  8:00 – 16:00