Vi Tilbyder

Hos Byens Murer leverer vi kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. Vi omsætter dine ideer til handling og arbejdet er ikke færdigt før du er tilfreds.

Murerarbejde

Søger du en murer i Odense som overholder pris og aftaler? En murer der laver et ordentligt stykke arbejde, er til at stole på og er til at betale, ja så bør du tage en snak med os om det murerarbejde, du skal have lavet.

Facaderenovering

Facaderenovering – Bring nyt liv, til et nedslidt hus. En medtaget facade kan både være grimt at se på, men den kan også nedsætte bygningens isoleringsevne. Når kulde og fugt trænger ind i murværket, slipper varmen ud. En facaderenovering kan derfor øge husets isoleringsevne og dermed give dig en mere energivenlig bolig.

Reparationer

Vi udfører mange reparationer. At reparere murværk kan udbedre en skade, men også forøge levetiden på bygningen. Reparationsarbejde på og i huset er derfor oftest en fornuftig økonomisk investering

Badeværelse

Hos Byens Murer har jeg stor erfaring med den slags opgaver, og jeg ved, at det er en stor beslutning at tage, da det både tager tid og koster penge. Byens Murer leverer drømmebadeværelser, hvor æstetik og praktiske detaljer går op i en højere enhed. I samarbejde med dig lægger jeg en strategi for arbejdet, så jeg hurtigt kan give dig dit drømmebadeværelse.

Totalentreprise

Mange vælger at benytte sig af en totalentreprise, når det gælder større husprojekter, og det forstår vi godt. Hos Byens Murer har vi 15 års erfaring inden for murerfaget, og vi udfører også totalentreprise for vores kunder.

Tagrenovering

Vi støber fundamentet til din nye tagterrasse, pudser gavlen og restaurerer tagkonstruktioner. Er tiden kommet til et helt nyt tag, står vi også til rådighed. Vi har erfaringen, der sikrer et godt og holdbart resultat. Vi kan blandt andet isolere gavl og tag, opmure vægge, så du får mere plads..

Klinker og Fliselægning

Fliselægning kræver perfekt præcision, hvis slutresultatet skal stå snorlige – og det skal det. Uanset flisernes størrelse, format og mønster sætter vi en ære i at få beskæringer og fugeforløb til at gå pænt op, og nyder arbejdet med de bittesmå tolerancer, der er ved fliselægning.

Renovering af kælder

Hos Byens Murer tilbyder vi at udføre renovering af din kælder og krybekælder på sikker og professionel vis. På den måde kan vi få omdannet din gamle og utiltrækkende kælder til lækker og lys beboelse, hvor I kan have ekstra værelser.

NEDBRYDNING

Byens Murer leverer alle former for nedbrydning og er din professionelle samarbejdspartner, hvis du har brug for en løsning på såvel små og simple som store og komplicerede nedbrydninger.

EA-Gulve

Vi står klar til at hjælpe dig. EA-Gulve udfører alle former for gulve med fokus på at lave kvalitetsarbejde til rimelige priser.

  Telefon

  91108227

  Email

  info@bm-odense.dk

  Arbejdstider

  7:00am – 17:00pm

  Telefon

  91108227

  Email

  info@bm-odense.dk

  Arbejdstider

  7:00am – 17:00pm